zondag 6 mei 2012

HTC one V



overzicht

De HTC One V heeft een heel eigen karakter en design met een ronde kin waarmee hij erg makkelijk vast te houden is. Laat je niet verwarren door z'n compacte afmetingen. Zoals alle telefoons uit de One-serie kun je hem slechts beschrijven aan de hand van een lange lijst functies en eigenschappen, waarbij 'beste camera in z'n klasse' misschien wel bovenaan staat - voor de meest levendige foto's, ook in situaties met weinig licht. Daarbij beschik je over Beats Audio™, voor subliem geluid, zoals de artiest het bedoeld heeft.

de camera
Met deze camera hoef je nooit een moment te missen. De camera start razend snel op met een bijna verwaarloosbare sluitertijd reactie. Daarbij hoef je eigenlijk niet eens te kiezen voor film of voor foto - met de Video Pic functie heb je het allebei tegelijk. En als de omstandigheden verre van ideaal zijn - denk aan weinig licht, of geen licht of hel achtergrondlicht - geeft het ook niet. De camera lost het voor je op.

Het geluid
Je raakt niet snel uitgepraat over de geluidskwaliteit van je nieuwe HTC One V. Beats Audio™ levert namelijk een totaal nieuwe geluidservaring. Muziek, games, films, video's... voortaan geniet je van de volle en rijke studiogeluid! Dankzij de muziek hub heb je al je muziek, je favoriete audio apps en internet radio voortaan onder één knop hebt; maakt het allemaal veel sneller toegankelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten